Behandlinger

Her på siden kan du læse om de behandlinger, vi tilbyder på klinikken.

Diabetes

Hvis du har diabetes, bør du passe ekstra godt på dine fødder. Der er en reel risiko for følgesygdomme som nedsat følesans eller kredsløbsforstyrrelser. Det kan give sår, der har svært ved at hele.

Bøjler

En neglebøjle kan rette neglen op. Den lindrer oftest symptomerne med det samme. Neglebøjlen udøver et lille træk, så neglesiderne løftes. Behandlingen gør ikke ondt, og neglebøjlen generer ikke efter påsætningen.

Indlæg

Vi tilbyder forebyggende og/eller aflastende indlæg til meget sårbare fødder, hvor der er risiko for sårdannelse. Her vil der typisk være tale om patienter med nedsat følesans, nedsat blodforsyning eller hvor vævet i fodsålen er meget tyndt.

Gigt

Når du har leddegigt, er det ekstra vigtigt, at du holder øje med dine fødder. Især fordi du har større risiko for at udvikle gigtknuder, knyster, skæve tæer og andre fejlstillinger.

Fod-akupunktur

På klinikken er Tove uddannet til at behandle med fod-akupunktur. Det kan afhjælpe bl.a. facitis plantaris og hælspore, slidgigt i storetåens grundled, slidgigt i ankelled, achillesene-smerter og irriteret hæl/hælpude.

Kinesiotape

Kinesiotape bruges til at forebygge, behandle og genoptræne efter en skade. Vi bruger tapen på fod, ankel og underben til behandling af en række smerter i fødder, ankler og underben.